NEZMEŠKEJTE ZÁPIS DO KURZŮ! REZERVUJTE SI MÍSTO UŽ DNES!

Na přelomu května a června budou v centrech Helen Doron English probíhat ukázkové hodiny pro rodiče s dětmi a první kola zápisů do kurzů na školní rok 2016/2017. Pokud si chcete zajistit místo pro své dítě, neváhejte ani chvíli a kontaktujte svou nejbližší pobočku. Jako dárek za včasnou registraci od nás navíc obdržíte knihu Hudba řeči, na jejichž stránkách se dozvíte, proč je důležité začít s výukou jazyka co nejdříve a že výuka metodou Helen Doron přináší obrovské výhody. A které to jsou?

 

 

Vyzkoušejte ukázkovou hodinu zdarma

 

logo2
Jedinečná výuková metoda

Osvědčená metoda, vyvinutá britskou lingvistkou a pedagožkou Helen Doron, napodobuje způsob, kterým se batolata učí svůj mateřský jazyk. Proces takto efektivního učení podporují čtyři základní principy a ty jsou uplatňovány ve všech na sebe navazujících kurzech pro děti od malička do 19 let.

 

logo2
Diplomovaní učitelé

Učitelé Helen Doron English prochází náročnou přípravou, která prověří jejich jazykové znalosti a pedagogické kompetence. Mezinárodní diplom a oprávnění vyučovat získají jen ti nejúspěšnější. Tito učitelé pak pracují s originálními výukovými materiály a s nadšením přispívají ke vzdělání svých studentů.

logo2
Výborné výsledky

Studenti Helen Doron English dosahují vysoce nadprůměrných výsledků v mezinárodně uznávaných zkouškách Cambridge English Language Assessment, na které jsou v rámci kurzů Helen Doron systematicky připravováni. Dosažené výsledky studenty motivují k dalšímu studiu angličtiny a dělají radost i rodičům.

 

logo2
Svět výhod

Helen Doron English není jen o výuce angličtiny ve třídách. Nabízí také velkou škálu zábavných edukativních online aktivit, pobytových a příměstských táborů a dalších doprovodných akcí pro rodiče a děti. Svět Helen Doron English je bez hranic a děti jej milují…