Soutěž S Flupem na cestách

Vyhrajte překrásné a hodnotné ceny s Helen Doron English!

flupe irfan

Termín konání

15. 6. 2015 – 30. 9. 2015

Jak soutěžit?

Přibalte s sebou do kufru Flupa – maskota Helen Doron English, a vyfoťte s ním své dítě na výletě či dovolené. Fotografii nám zašlete na emailovou adresu soutez@helendoron.cz, do předmětu emailu uveďte: Soutěž S Flupem na cestách. Do emailu také nezapomeňte uvést jméno a příjmení dítěte, výukové centrum, které navštěvujete, a telefonní kontakt na Vás, abychom se s Vámi v případě potřeby mohli co nejrychleji spojit.

Jak a kde hlasovat?

Vaše fotografie budou společně s ostatními zveřejněny na oficiální stránce – https://www.facebook.com/HelenDoronCZ v soutěžním fotoalbu, kde u každé fotky budete moci kliknout na „to se mi líbí“ a hlasovat tak pro svoji fotku, popřípadě pro fotku kamaráda. Můžete také vyzvat své známé, aby Vás v soutěži podpořili. Čím více hlasů, tím lepší umístění.

Harmonogram soutěže

Fotografie přijímáme od 15. 6. 2015 do 31. 8. 2015. Dne 1. 9. 2015 budou všechny soutěžní fotografie současně zveřejněny na našem Facebooku a bude zahájeno hlasování. Hlasování bude ukončeno 30. 9. 2015 ve 24:00 hod. Následně bude provedeno vyhodnocení. (Počítají se jen hlasy “to se mi líbí” přímo u fotky v soutěžním fotoalbu). Vyhlášení výsledků proběhne do 10. 10. 2015 na stránkách www.helendoron.cz

Ceny pro výherce

     1. cena

     Roční stipendium na kurz Helen Doron English

     (včetně výukových materiálů)

     2. a 3. cena

     Výukový set Helen Doron English

Soutěžící s největším počtem “to se mi líbí” u své fotky v každé pobočce obdrží věcnou cenu.

 flupe pic

Neváhejte a zapojte se do naší soutěže! 

 

 

Účastí v soutěži souhlasíte s našimi soutěžními podmínkami.

Pravidla soutěže S FLUPEM NA CESTÁCH